Se forstørrelse i et nyt vindue
Se forstørrelse i et nyt vindue
Se forstørrelse i et nyt vindue
Se forstørrelse i et nyt vindue
Se forstørrelse i et nyt vindue
Se forstørrelse i et nyt vindue


Opskumning af sneglen


Nu er det tid at gøre sneglen endeligt fast. Jeg har brugt noget fugeskum af samme slags som man bruger til fugning af vinduer.

Fugeskummet hærdet ved fugtighed, så for at accelere processen har jeg lige sprayet lidt vand på rør og fuge.

Så er vi kommet indenfor i fyrrummet. Flasken med fugeskum holdes med det lange plastrør nedefter.

Her ser du sneglen, endnu uden motoren monteret. Lidt afdækning skader absolut ikke for fugeskum er noget MEGET klistret stads indtil det hærder.

Min pillefyrs-leverandør er, medens jeg fuger færdig løbet med fronten til min kedel. Han tog den hen til smeden, som i forvejen havde fremstillet en låge som gør det dejligt nemt at komme ind og rense min ultra mini lille Tasso 20 MS kedel.

 

Til sidst har jeg renset det overflødige fugeskum af med en kniv og en nylons.... nej et par nylonsvampe. Der skulle bruges knofedt, men så blev det også godt.Den 7/11 2005

Jeg har fjernet skummet imellem sneglen og husets indermur. I stedet har jeg fyldt mellemrummet ud med ganske lidt rockwool.

Nu sidder sneglen kun fast i husets ydermur og i spændebåndede... og det er også helt tilstrækkeligt.

Operationen udført for at reducere lydene fra sneglen, der ellers er blevet overført igennem væggene til resten af huset. Selv om lyden ikke var ret stor, så er den alligevel blevet reduceret til en brøkdel... ja, sneglen er faktisk blevet ganske stille af dette lille indgreb.

Nogle gange er det de små ting der gør det... 

 

 
Vigtigt!!!
Brug shift + klik for at
åbne annoncer i nyt vindue