Se forstørrelse i et nyt vindueJeg har fundet et gammelt PC rullebord på vores containerplads. Bortset fra at hjulene godt kunne være bare lidt større til klosterstenene i indkørslen så er det bare perfekt som transportvogn til træpillerne. Her er transportvognen vist med 5 sække.

Jeg har taget tid på, hvor lang tid det tager at fylde efter med træpiller, og er kommet frem til at det gennemsnitligt tager 3 minutter at fylde 3 poser på, altså gennemsnitligt 1 minut pr. pose.

Det vil altså tage i alt 208 minutter = 3,4 timer at fylde indholdet af alle poserne fra de 4 leverede paller på anlægget hvis man tager 2-4 poser af gangen.

Har man en strategi med ikke at efterfylde hele tiden, men i stedet fylde meget på, når pillesiloen er ved at være tom og man har en større vogn til det, ja så burde tiden kunne reduceres til det halve vil jeg tro.

Det må være forholdsvis nemt selv at bygge et stabilt rullebord med lidt træ og større hjul fra den lokale trælast... Ellers har jeg fundet en leverandør hvis du hellere vil købe: AJ Produkter.

Som beskrevet under ideer ,så er rullebordet ikke den eneste mulighed... men den mest oplagte.

Jeg regner med at arbejde videre med een af ideerne til mit eget anlæg. Uden at fortælle for meget endnu, så kan jeg fortælle, at det kommer til at involvere en stålwire og en genopladelig bore/skruemaskine. 

 
Vigtigt!!!
Brug shift + klik for at
åbne annoncer i nyt vindue