Se forstørrelse i et nyt vindue
Se forstørrelse i et nyt vindue
Se forstørrelse i et nyt vindue
Se forstørrelse i et nyt vindue
Se forstørrelse i et nyt vindue
Se forstørrelse i et nyt vindue


Sådan så skralderummet ud inden jeg gik i gang. Jeg har fjernet inderbeklædningen og er klar til at skære den nederste del af bagvægen over.








I højre side kan du se hullet jeg har lavet til sneglen. Mere om det senere.










Her har jeg flyttet bagvæggen bagud og gjort den fast med vinkelbeslag.






 

Her har jeg boret en række små huller hvorefter jeg har skåret det nye påfyldningshul ud med en stiksav. Et stykke træ er skåret på skrå for at understøtte et nyt låg, som af hensyn til slagregn dækker hele oversiden plus et par centimeter ud over kanten.






Her har jeg monteret en stålrist, som min pillefyrs leverandør tilfældigvis havde i overskud. Den er monteret med 8 kroge... men det ser du bedre inderfra ;o)

Stålristen sidder der af 2 årsager:
En sikring af, at MEGET kåde og ubetænksomme børn i gemmeleg ikke kan komme til at hoppe ned i siloen.
En støtte når jeg indtil videre manuelt tømmerl poserne med piller. Posen kan så bare lægges på risten og skæres op. Så har man mere styr på det.

Et kik ned i den færdige nymalede pillesilo - fyldt op med træpiller. Jeg må sige, at det er lykkedes for mig at fremstille en pillesilo, som er nærmest usynlig i bygningen.... og det var jo det, der var hele ideen.

 
Vigtigt!!!
Brug shift + klik for at
åbne annoncer i nyt vindue