Se forst°rrelse i et nyt vindue


Pilleovne


Hvis du har El-varme i dag, så vil jeg kraftigt anbefale dig, at det første du kikker på er opvarmning ved hjælp af pilleovne.

Fordelen ved pilleovne er, at du ikke skal til at bryde hele huset op for at indlægge den centralvarme, som jo i første omgang er valgt fra da huset blev bygget.

Ja, du kan jo betragte dig selv som heldig. Du har på en eller anden måde sparet udgiften ved centralvarmen, og nu har udviklingen gjort det muligt for dig at bruge et særdeles attraktivt alternativ, når nu prisen for opvarmning er steget så meget.

Økonomisk er der slet ikke tvivl om at en pilleovn er en rigtig god investering.... specielt hvis du har El. Har du i forvejen brændeovn, og du ønsker, at du ikke skal være over den hele tiden, ja, så er pilleovnen det helt rigtige.


Når du skal ud at kikke på pilleovne, så er en af de ting, du skal være opmærksom på, at den normalt har en blæser installeret. Den støj, som blæseren afgiver kan være meget forskellig fra fabrikat til fabrikat. Derfor vil jeg anbefale dig kun at købe en pilleovn, hvor du selv har hørt den i drift for fuld tryk.

Når du så tager hensyn til hvilket lokale (dæmpning mm.) du hører den i, så er der meget større chance for, at du bliver glad for din pilleovn når den er installeret hjemme hos dig selv.
 
Vigtigt!!!
Brug shift + klik for at
ňbne annoncer i nyt vindue