Er der salg i dit nye pillefyr?

Alt andet lige, så må antallet af solgte pillefyr være en god indikation af at du gør det rigtige. Mange før dig er overbevist om, at de har gjort det rigtige ved at købe netop dette pillefyr. Dette er dog ikke NØDVENDIGVIS en evig sandhed: Dygtige og professionelle udviklere kan være kommet på markedet med noget, der er rigtig godt... sandsynligheden for at få et fyr uden "børnesygdomme" er dog mindst hvis du vælger et gennemprøvet pillefyr. 


Hvilket fyr er det bedste køb til prisen?

Det ved jeg ikke. Og det tror jeg egentlig heller ikke at der er andre der ved. Folk har jo forskellige behov og prioriteter:

Nogen har behov  for små indbygningsmål fordi de har et lille fyrrum hvor det for andre er ligegyldigt fordi varmeanlægget står i et stort kælderrum.

Nogen har brug for en super støjsvag løsning hvor det for andre er ligegyldigt fordi der ikke er nogen der bor lige op og ned af pillefyret.

Nogen har brug for en færdig installation hvor andre er gør-det-selv mænd, der synes, at det er sjovt at arbejde med... og har tid til det.

Nogen har brug for en flot løsning, andre skal bare spare pengene på den mest økonomisk optimale måde.

Derfor vil jeg anbefale dig at lave en prioriteringsliste med de ønsker og krav du har til dit nye pillefyr, med dine vigtigste prioriteter øverst. Når du så kontakter din potentielle pillefyrs-leverandør, så spørg ham, om pillefyret opfylder netop dine prioriteter i den rækkefølge, som du har skrevet dem ned.

På den måde undgår du, at både du og din leverandør spilder hinandens tid med noget, der alligevel ikke bliver til noget... og tro mig: Din pillefyrs leverandør har rigtig travlt med at sætte pillefyr op for tiden.
 
Vigtigt!!!
Brug shift + klik for at
åbne annoncer i nyt vindue