Hvor længe har leverandøren været på pillefyrs markedet?

Hvis han har været der i flere år, så har han fået ERFARING.. en utrolig vigtig ting på et område hvor vi kun har hinanden til at finde ud af hvordan vi gør tingene. SPØRG leverandøren. Spørg hvor mange fyr han har solgt. Ud fra en hjemmeside kan det se ud som om det er noget han har gjort i årevis, men han har måske lige fået det på sit sortiment.


Er pille og stokerfyr primære produkter i leverandørens sortiment?

Overvej hvilken betjening du kan forvente at få efter handelen afhængig af, om pillefyr og stokerfyr er en primær del af leverandørens forretningsområde eller hvor det er en e-handelsvare på lige fod med en række andre produkter.


Er din leverandør til at få fat i?

Tager han sin telefon når du ringer? Tænk over, at når du køber et pillefyr så er det ikke kun pillefyret du køber... det er et årelangt samarbejde. Så hvis din leverandør er svær at komme igennem til i en salgs-situation, så er det ikke sikkert, at det bliver lettere når dit fyr er stoppet en kold vinterdag og han ikke er til at få fat i. Hvor mange gange overholder han ikke jeres aftale, udskyder eller glemmer at ringe tilbage? Dette leder til det næste:


Er der flere leverandører, der kan servicere dit nye pillefyr?

Så er du godt rustet. Du er ikke låst af en enkelt leverandørs luner; men kan skifte leverandør til at servicere dit pillefyr. Du kan altså komme videre uden på dette tidspunkt at erkende, at du står helt alene med en prototype uden mulighed for servicering.


Eksisterer der en liste over godkendte installatører?

JA det gør der. Du kan finde den her under KSO ordningen:

Kvalitetssikringsordningens formål er at sikre en høj standard af kvaliteten ved installation og service af biobrændselsanlæg, solvarmeanlæg samt solcelleanlæg samt via et obligatorisk tilbud til kunden om en serviceordning at tilskynde til passende vedligeholdelse af de installerede anlæg.

Listen kan du se her

Ordningen har været i kraft siden  den 1. november 2002.

 
Vigtigt!!!
Brug shift + klik for at
åbne annoncer i nyt vindue