Annonce


Salg af træpilleanlæg & varmepumper         Tlf.: 55 45 32 57 mail@kaersgaard.dk

Kærsgaard VVS er et familiedrevet VVS firma, der ligger mellem Slagelse og Næstved.

Da vi har arbejdet med varmepumper, træpillefyr og kedler i mange år, så ved vi også hvad der er vigtigt for dig som kunde, når du skal vælge din fremtidige leverandør. Det er tryghed. Tryghed for, at du får den rigtige vejledning, når du skal foretage en investering, der har stor indflydelse på din fremtidige økonomi og velfærd. Du skal være tryg ved, at vi har erfaringen til at kunne komme med de rigtige forslag til hvordan netop du bør gøre i din situation.

Da vi har arbejdet med varmepumper, træpillefyr og kedler i mange år, så ved vi også hvad der er vigtigt for dig som kunde, når du skal vælge din fremtidige leverandør. Det er tryghed. Tryghed for, at du får den rigtige vejledning, når du skal foretage en investering, der har stor indflydelse på din fremtidige økonomi og velfærd. Du skal være tryg ved, at vi har erfaringen til at kunne komme med de rigtige forslag til hvordan netop du bør gøre i din situation.

Derfor er god vejledning inden dit køb og vores forståelse for, at du kan få brug for hurtig hjælp efter dit køb helt grundlæggende for den måde vi driver forretning på. Det er jo også vigtigt, at vi kan give dig en god og hurtig hjælp når du har fået anlægget og kommer i tvivl om det ene eller det andet.

Vores store styrke er vores dygtige servicemontører, der i mange år har serviceret biobrændselsanlæg og træpilleovne på Sjælland og Lolland-Falster. Dette betyder, at vi jævnligt overtager kunder fra de af vores kolleger, der ikke prioriterer service på biobrændselsanlæg mere.

Kærsgaard VVS har specialiseret sig indenfor pillefyr, pilleovne, Passat kedler, kedler til fyring med træpiller, korn, træ, flis, halm samt stålskorstene. Vi sælger og servicere biobrændselsanlæg, samt ovne på Sjælland og Lolland-Falster.
Vi er i dag 13 vvs-montører / bio-montører og 3 på kontoret klar til at hjælpe enten med salg af reservedele eller reparation / service af dit varmeanlæg, samt tilbudsgivning på nyt varmeanlæg.
Vi har endvidere oprettet en netbutik til salg af reservedele til træpilleanlæg mm. vvs-selvbyg.dk (lav link)
Her er et udpluk af vores produkter:

Vølund - Pellux 100 Touch
20 kW med PB20 max brænder
30 kW med PB30 max brænder
Pellux 100 Touch er en specieludviklet kedel til stoker. Kedlen er isoleret med miljøvenligt mineraluld, hvilket giver et lavt varmetab. Kabinettet består af grå pulverlakeret stålplade.
Endvidere kan styringen på kedlen modulere, hvilket betyder at den holder kedlen i det ønskede temperatur område og derved ikke har det samme slid på tændlegemet som de ældre anlæg.
Den automatiske rens af røgretrader sikre at man har bedst udnyttelse af træpillerne.
Vi anbefaler dog ligesom med alle andre træpilleanlæg at man har fast rensning og tømning af aske hver gang man har forbrugt 250-400 kg træpiller, alt afhængig af pillekvalitet.


Vølund - F2120
Luft til vand varmepumpe med en SCOP-værdi højere end 5,0
Op til 65oc og imponerende 63oc ved -25oc udetemperatur
Selvjusterende styring giver en optimal "plug-and-play" installation
Optimeret for tilslutning til danske elinstallationer
Med intelligent styring holdes lydniveauet på et minimum -selv ved fuld kraft
• Inverter-styret kompressor, som tilpasser effekten efter varmebehov
• Aktiv køling
• F2120 kan kombineres med et VVM indemodul eller styremodulet SMO
Luft til vand varmepumper er i dag vundet mere ind, da ydeevnene ved minusgrader er væsentlig bedre. Det betyder at et ældre hus med radiatoranlæg i dag kan anvende en sådan løsning.
Fordelen ved denne installation er at man slipper for at grave haven op og lægge rør ned. Samt i forhold til træpilleanlæg ikke har den ugentlige/månedlige gang med påfyldning af træpiller og rensning.
 


KMP/PellX træpillebrænder

Robust konstruktion - Høj virkningsgrad - Elektrisk tænding - Elektrisk styring - God sikkerhed
Brændere fra Kmp er - i lighed med kaminer - blandt de mest miljørigtige opvarmningsalternativer, der findes i dag.
Med brænderen behøver du ikke at bekymre dig om opvarmningen af dit hjem - brænderen klarer det hele. Den avancerede mikroprocessorstyring regulerer automatisk start og stop, effektudtag og de omfattende sikkerhedsfunktioner.

Konstruktion og materialevalg er udført med tanke på lang levetid og lave omkostninger. Brænderen er konstrueret i bedst mulige højtemperaturstål, med et minimum af bevægelige dele.

 

Iwabo Villa-S

IWABO Villa-S er en af de første brændere der kunne opnå den svenske P-mærkning og den er i særklasse den enkleste og mest rengøringsvenlige træpillebrænder (og det er vigtigt).
I og med at den ikke skal pausefyres opnår man at brændselsforbruget bliver minimalt. Desuden er den en af markedets mindste brændere - på størrelse med en oliebrænder.

IWABO Villa-S1 har ingen bevægelige dele. En konstruktion som gør den unik i driftsikkerheds-mæssig henseende. Villa S2 er udstyret med automatisk askeskrab, en funktion som sikre stabil drift og hurtig optænding. Samtlige Villa-S brændere leveres med forindstillede fabriksværdier som fungerer optimalt sammen med de fleste kedler.
Driften sker med et styrkort(printkort) som kan justeres til den bedst mulige effektivitet af din installatør.

Tændingen er vor egen patenterede og testede og som vi har anvendt i 15 år til vores flisovne.

OBS: i dag er Villa-S1brænderen kun godkendt til udskiftning med eksisterende Villa-S1 brænder.
Står man og skal monterer en brænder på ældre eksisterende kedel. Skal man vælge en Villa S2 træpillebrænder der er godkendt til dette. Endvidere får man en fordel med modulerende drift i denne.
 


Se forstørrelse i et nyt vindue
Se forstørrelse i et nyt vindue
Se forstørrelse i et nyt vindue
Se forstørrelse i et nyt vindue