Sådan kontakter du Pillefyring

Kære private bruger af Pillefyring.

Indtil nu har jeg haft mine kontaktinformationer liggende fremme på hjemmesiden. Dette har medført, at jeg er blevet kontaktet morgen, middag og aften pr. mail og telefon om alle mulige ting, som mine besøgende ikke kunne få svar på ved at kikke på hjemmesiden.

De har været glade for, at jeg ikke har nogen særinteresser, når jeg har vejledt dem. Spørgsmålene har typisk været helt specifikke for dem og derfor har de ikke kunnet besvares generelt på hjemmesiden.

Sådan har det nu kørt i et år, og selv om jeg er glad for at kunne hjælpe, så holder den ikke i det lange løb. Jeg driver jo min Internet virksomhed, WebAssistance til daglig, og selv om jeg er klar ved email og telefonen hele tiden, så betyder henvendelserne, at mine andre opgaver bliver tilsidesat.

Som en af dem jeg talte med fortalte: "Man bider skammen i sig og ringer, for det er så vigtigt for mig at få noget god vejledning, så jeg kan foretage de rigtige investeringer."


Jeg vil meget gerne blive ved med at hjælpe; så jeg har fundet en løsning, hvor man ikke behøver at komme med "hatten" i hånden.

Jeg vil gerne VEJLEDE dig mod betaling. Så er det en serviceydelse, du køber... og så handler vi på lige vilkår, så du ikke behøver at have det dårligt med at forstyrre.

Er du interesseret i vejledning fra mig, vil jeg derfor bede dig indbetale 625,- kr på min firmakonto:

Reg-nr.: 1199 Kontonr.: 0016618799

Herefter sender du en mail med dine kontaktoplysninger. Så vil jeg skrive en faktura til dig på 500,- + moms (625,-)

Herefter er du meget velkommen til at ringe mig op og få en snak (mellem 8 og 16) på op til 1/2 time eller skrive 2-3 mails.

Når vi begynder er det vigtigt at vores kommunikation sker inden for samme dag, for at jeg kan styre det. Uanset om spørgsmålet kan klares på 10 min. bliver jeg nødt til at bede dig kontakte mig på ovenstående måde.

625 kan måske virke som meget og for nogen vil det også være det; men jeg bliver nødt til at lægge tid til for at køre hele administrationen af denne, for mig lille sag.

Viser det sig, at du har brug for yderligere timer, så kan disse afregnes til 600,- + moms (og nej, der kommer ikke mere administration på)

Idet jeg håber, at denne løsning kan være til glæde for begge parter, venlig hilsen

Christian Garrelts
Rødkælkevej 12
3660 Stenløse

Tlf. 47 17 32 64

PS: Er du ikke ude efter råd og vejledning, så kan du blot kontakte mig straks.
 

 
Vigtigt!!!
Brug shift + klik for at
åbne annoncer i nyt vindue