Google annoncer

Som bruger har du jo set, at jeg driver hjemmesiden med hjælp fra Googles annonceringssystem. Jeg vil sikre dig som bruger de mest relevante annoncer, så derfor kommer lige en meddelse til de virksomheder, der annoncerer:

Til virksomheder, der annoncer på Google og undrer sig over, at annoncen ikke kommer frem på www.pillefyring.dk trods relevante søgeord.

Jeg ønsker med denne hjemmeside at levere information med et højt kvalitetsniveau... og dette gælder også de annoncer, som de besøgende kikker på.

Hvis du derfor ikke kan se dine egne annoncer er mit bedste bud, at din annonce ikke rammer præcist nok.

Eks:
Din annonce beskriver brænde og ikke træpiller.
Din annonce beskriver vvs og ikke pillefyr.

En annonce for brænde gør, at man som bruger tænker: "Ja, hvis de annoncerer for brænde inde på www.pillefyring.dk, ja, så må de jo også have træpiller." Når man så klikker på annoncen og efter en del søgen finder ud af, at der ikke sælges træpiller på hjemmesiden, ja, så bliver man skuffet.

Jeg og de besøgende er derfor ikke interesseret i at se på annoncer som ikke er relevant for det projekt de besøgende er i gang med. Derfor filtrerer jeg med jævne mellemrum domæner fra, som ikke rammer præcist nok.

Hvis du mener, at dit domæne er filtreret fra og du nu har fået præciseret din annonce, så kontakt mig på 47 17 32 64 eller info@pillefyring.dk. Så vil jeg aktivere dit domæne igen.

Hvis du har brug for hjælp til Googles annoncer er du også velkommen til at ringe.

 
Vigtigt!!!
Brug shift + klik for at
åbne annoncer i nyt vindue