Danmark og Sverige er på verdensplan spydspidserne inden for udvikling og brug af pillefyr. Vi er på et kraftigt vækstmarked og vi er stort set alene. Et nyt vindmølle eventyr tegner sig forude.

Hvorfor www.pillefyring.dk?

Oliepriserne er steget til det uacceptable... og dermed er prisen for olie og gas også blevet urimelig høj. Nu er du, lige som jeg, begyndt at se dig om efter alternative varmekilder.

Da du nu er landet på denne hjemmeside må du være nået så langt, at du har fundet ud af, at der er rigtig gode penge at spare ved at fyre med træpiller. Og JA, det er rigtigt at man kan spare mange penge ved at fyre med stokere og træpiller i stedet for olie og gas. Du kan faktisk spare over 50% på varmeregningen med et pillefyr.

Det kan du måske også med jordvarme eller solvarme, men når du ser på det du skal INVESTERE for at få besparelsen hentet hjem igen, så er pillefyring de andre alternativer klart overlegne... hvis man gør det rigtigt.

Men når du så ved at du kan spare en masse penge og gerne vil vide hvordan du så gør det rigtigt, så har du sikkert allerede fundet ud af, at den information du kan få om pillefyring tit er mere forvirrende en gavnlig. Det løb jeg selv ind i, da jeg selv skulle finde ud af, hvad jeg skulle gøre, når jeg skulle investere i stoker, pillefyr, biobrændsel og kedler. Jeg anede simpelthen ikke hvor jeg skulle begynde eller ende. 

Da jeg prøvede at finde hoved og hale i informationen der findes på Internettet i begyndelsen af august 2005, blev det hurtigt klart for mig, at der findes meget information om træpille-fyr.

Sagen er bare, at det meste information, der er tilgængelig, er fra leverandørerne og det ligger i markedet og sagens natur, at stort set alle taler med dig med udgangspunkt i sine EGNE forudsætninger, muligheder OG begrænsninger.

Derfor besluttede jeg at fremstille denne hjemmeside, som er kommet på Internettet den 16. august 2005. Ideen med hjemmesiden er, at den er til DIG, husejeren, der vil spare over 50% på varmeregningen og som gerne vil vide HVORDAN du kommer igennem det på en god måde, så pillefyring / stokerfyring bliver et positivt bekendtskab.


Jeg er en BRUGER af pillefyr og træpiller og er ikke en leverandør. Derfor har jeg ingen økonomiske interesser i at tale en bestemt sag. Jeg vil med denne hjemmeside arbejde ud fra sund fornuft, stille kritiske spørgsmål, komme med ideer og forslag og give DIG den information så DU kan tage de rigtige beslutninger i din specielle situation.

Hvis du har forslag til forbedringer, synes at jeg har skrevet noget forkert eller kan tillægge noget, så skriv til mig på info@pillefyring.dk.
... men husk, at hjemmesiden lige er kommet på Internettet så giv mig en chance for at lægge information på.

Jeg vil IKKE anbefale den ene leverandør frem for den anden, da jeg forventer at drive hjemmesiden ved annoncering fra de leverandører, der selv mener, at de lever op til de forventninger, du har efter at have været på denne hjemmeside.

Har du brug for at kontakte mig for at få vejledning? Så læs her.

Er du leverandør og kunne tænke dig at annoncere her, så kontakt mig på info@pillefyring.dk


Venlig hilsen,
Christian

 
Vigtigt!!!
Brug shift + klik for at
åbne annoncer i nyt vindue